3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

MHP İl Binası'nda patlama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı'nın bulunduğu binada bugün akşam saatlerinde meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Süleyman Yunus Latifoğlu, il binalarında meydana gelen patlamaya merdiven boşluğuna bırakılan ses bombasının neden olduğunu belirterek, "Bunlar, birtakım küçük düşünen insanların yaptığı küçük işlerdir" dedi.

Patlama ile ilgili olarak il binasında beraberinde Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgay Sivrikaya ile basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Latifoğlu, 17.15 sıralarında partilerinin bulunduğu binanın merdiven boşluğuna bir ses bombası bırakıldığını ifade ederek, "Partimizin bulunduğu binanın merdiven boşluğuna kim tarafından konulduğu belli olmayan bir ses bombası konulmuş. Bunlar Türkiye'nin her yerinde zaman zaman olan hadiseler. Emniyet güçleri gerekli araştırmayı yapıyorlar. Bunlar, birtakım küçük düşünen insanların yaptığı küçük işlerdir" dedi.

Patlama sonrası bina önünde yaşanan tartışma ile ilgili olarak konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgay Sivrikaya da, patlama sonrası olay yerine geldiğinde binaya girmek istediğini kaydederek, "Bu sırada görevli polis arkadaşlar beni tanımayarak içeri almak istemedi. Ufak bir sürtüşme geçti. Daha sonra konu tatlıya bağlandı. Hepsi bu" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 21:00:05
Güncelleme :25 Ocak 2006 Çarşamba 22:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah demiral IP: 85.100.192.xxx Tarih : 19.10.2007 19:25:28

onlar daha cok bomba patlasınn amaç belki biiz davadan kaydırmak belkide biz varız demektir ama sunu da unutmamak lazım milleyetcilik büyük bir davadır isterse o bomba gercek bomba olsun damıza devam ederiz iş biz burdayıza gelirse sadece gülerim biz onun patlatıcısınıda yedik ama asla yılmadık yılmayız kendinizi böle cocuk sakaları gibi davranmaktan koruyum...bu Türk insanını hiç kimse korktamamıs korkutamaz...