4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Molotof kokteylli saldırı

Trabzon İskenderpaşa Mahallesi'nde bir çay ocağına bugün akşam saatlerinde yapılan molotof kokteyli saldırıda yaralanan 3 kişiden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, İskenderpaşa Mahallesi'nde bugün akşam saatlerinde Yeni Doğu Çayevi isimli çay ocağına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteyli saldırı düzenlendi. Olayda 3 kişi yaralanırken, çay ocağında camları kırıldı ve büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayda yaralanan Kamuran (24) ve abisi Fikret Yıldız (26) ile Fahrettin Öden isimli şahıslar Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan şahıslardan Fahrettin Öden KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralı kardeşlerden Kamuran Yıldız, Ağrı'nın Patnos ilçesinden Trabzon'a inşaatlarda çalışmak üzere geldiğini ve abisi Fikret Yıldız'ın da dün kendisine ziyaret için Trabzon'a geldiğini söyledi. Olayı anlatan Yıldız kardeşler, kahvede otururken birden patlama olduğunu ve ne olduğunu anlayamadıklarını kaydederek, "Bir poşetin içinde içeri bir şey attılar. Bir anda ortalık alev aldı. Saldırıyı yapan 3 kişinin kaçtığını gördük" dedi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırının olduğu çay ocağında ipucu ararken, saldırıyı yaptıkları belirlenen 3 kişi her yerde aranıyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 01:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?