2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Polise saldırı 3 yaralı

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde dün teröristler ile güvenlik güçleri arasında geç saatlerde çıkan çatışmanın ardından başlatılan geniş çaplı operasyonlar sonucu teröristlerden biri ölü, diğeri ise sağ olarak ele geçirildi.

Sağ olarak yakalanan terörist, Maçka İlçe merkezindeki Jandarma Komutanlığı'na getirilirken yolda toplanan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Öfkeli kalabalığı polis, havaya ateş açarak dağıttı.

Ele geçirilen teröristlerin kimlikleri hakkında henüz açıklama yapılmazken, Trabzon Emniyet Müdür Ramazan Akyürek ve Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Öz, incelemelerde bulunmak üzere Maçka İlçe Merkezi'ne geldi.
Öte yandan gece boyunca yaşanan çatışmalarda, komiser yardımcısı Tolga Doğruel, polis memuru Ekrem Çakmak ve bir polis memuru yaralandı.

Karnına mermi isabet eden Çakmak, ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Komiser yardımcısı Doğruel ile diğer yaralı memur ise Trabzon Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 09:49:36
Güncelleme :22 Ağustos 2005 Pazartesi 10:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet yılmaz IP: 85.98.59.xxx Tarih : 22.08.2005 13:43:24
bu operasyona katılan tum guvenlık guclerımızı butun kalbimle tebrık edıyorum zannetmesınlerkı onlar operasyondayken bız rahat bır uyku uyuyoruz kalbımız gonlumuz hep sizlerle ALLAH SIZLERE ZEVAL VERMESIN HAK YOLDAN AYRILMAYIN ALLAH'A EMANET OLUN