18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İlanla köpek arıyor

Trabzon'da Ahmet Şen, yaklaşık 15 gün önce kaybolan Macar cinsi av köpeğini bulabilmek için her yere ilan astı.

Akçaabat İlçesi'ne bağlı Salacık Beldesi Yeniköy'de oturan Ahmet Şen, yaklaşık 15 gün önce kaybolan Macar cinsi av köpeğini getirene ödül olarak televizyon vereceğini söyledi.

Genellikle domuz avında kullandığı köpeğinin kaybolmasıyla büyük bir üzüntüye düştüğünü belirten Şen, o günden sonra civar köylerde çalmadık kapı bırakmadığını, her tarafı aramasına rağmen köpeğini bulamadığını kaydetti. astırdığı ilanları belde merkezinde işyerleri ve kahvehanelerin camlarına astığını ifade eden Şen, "Köpeğimi aklıma gelen bütün yöntemlerle arıyorum. Son olarak bastırdığım ilanları işyerlerinin camlarına astım. Köpeğimi bulana, yerini haber verene ödül olarak bir televizyon vereceğim. Ancak bugüne kadar bir ses çıkmadı. Fakat köpeği bulacağıma inanıyorum, bulana kadar da arayacağım" dedi.
Köylerinde domuz, çakal gibi yabani hayvanların bulunduğunu ve bunların bahçelere ve hayvanlara zarar verdiğini belirten Şen, köpeğinin kaybolmasının ardından artık avlanamadığını söyledi. Başka bir köpek almayı da düşünmediğini belirten Ahmet Şen, köyün işsiz gençlerine günlüğü 20 YTL yevmiye vererek köpeği arattığını ancak yine de bulamadığını dile getirdi.

Köpeğinin VCD'ye kaydedilmiş görüntülerini seyrederek özlemini dindiren Şen, Ramazan Bayramı'nda kendisi için en büyük hediyenin köpeğin bulunması olacağını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2005 Pazartesi 15:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?