18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kırmızı pikap alarmı

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde, 21 Ağustos akşamı terör örgütü mensupları ile yaşanan silahlı çatışmanın ardından, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli araç ve şahıslara karşı daha duyarlı olmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Akçaabat İlçesi Yıldızlı Beldesi'nde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve hemen yanında bulunan Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek'in lojmanı önündeki yoldan birkaç kez geçen ve durarak keşif yaptığı tahmin edilen kırmızı Mazda marka pikap ve içindeki 2 kişi, lojmanda görevli polis memurlarının dikkatini çekti. Görevli polis memurlarının telsiz ile bilgi vermesi üzerine, araç ve içindeki doğu simalı 2 şahıs, takip altına alındı. Akçaabat İlçesi yönünde gittiği belirtilen araç için yollarda trafik ekipleri önlem alırken, araç ve 2 şahsa ulaşılamadı. Gece boyunca polis ekipleri takiplerini ve denetimlerini sürdürürken, herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Öte yandan, vatandaşlardan gelen şüpheli şahıs ve araç ihbarlarını da dikkate alan polis ekipleri, özellikle bir terör saldırısı olabileceği şüphesi ile bu tür ihbarlara daha duyarlı yaklaşıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 12:32:36
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 12:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?