18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sebat'ta tecrübe sorunu

Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Sinan Aydemir, ligde istenilen sonuçları alamamalarının nedeninin futbolcuların tecrübesiz oluşuna bağladı.

Gelecek vadaden bir kadro kurduklarını dile getiren Aydemir, "Bu sezon çok genç bir kadro oluşturduk. Geçtiğimiz yıl Süper Lig'de mücadele eden kadrodan kimse kalmadı. Takımdaki oyuncuların çoğu 86-87 doğumlu. Gencecik çocuklar. Hepsinin ileride türk futboluna büyük katkı sağlayacaklarına eminim. Şuanda başarasız gibi gözükmemizin nedeni futbolcuların henüz istenilen düzeyde profosyonelliğe ulaşamamasından kaynaklanıyor. Bunu en basit maçlarda hakemlerin verdiği kararlara yaptıkları itirazdan anlayabiliyoruz. Nerde nasıl hareket edilmeli, ne söylenmeli bu konularda tecrübesizliklerinin kurbanı oluyorlar. Ama eminim ki ligler ilerledikçe istenilen düzeye geleceklerdir. Çünkü futbol yeteneği hepsinde üst düzeyde" ifadesini kullandı.

Takıma devre arasında futbolcu alabileceklerini belirten Aydemir, "Sezon başı takıma kattığımız Ali Asım ve Bülent Üçüncü'den istediğimiz verimi alamadık. Bu oyuncularımızın henüz hazır olmadıklarını gördük. İnşallah kısa bir zamanda kendilerini hazır hale getirirler. Artık bu kötü gidişe son vermemiz lazım. Eğer gidişat değişmezse şuan çok erken ama devre arasında hocamızdan aldığımız rapor doğrultusunda takımdan bazı oyuncular gidebilir. Aynı zamanda yeni futbolcularda transfer edebiliriz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 10:50:53
Güncelleme :7 Ekim 2005 Cuma 10:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?