18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sivrikaya: Yalan haber çıkarıyorlar

Akçaabat Sebatspor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Sivrikaya, yönetim kurulu olarak görevlerinin başında olduklarını belirterek, şu anda kongre kararı almalarının söz konusu olmadığını söyledi.

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu'nun Ocak ayı içinde kongreye gidecek şeklinde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Sivrikaya, "Kongre kararı alınmış olsa benim haberim olur. Böyle karar yok. Yönetim kurulunun istifa edeceği şeklinde çıkan haberler de doğru değil. Yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız. Her kulüpte olduğu gibi bizim de maddi sorunlarımız var. Bugün Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerde bile maddi sıkıntı yaşıyor" dedi.

Transfer çalışmalarını sürdürdükleri belirten Kemal Sivrikaya, "Transfer komitesinde görevli olan arkadaşlarımız transfer çalışmalarını sürdürüyorlar. Takıma fayda sağlayacak olan oyuncularla görüşmeler yapılıyor. Anlaşma aşamasına geldiğimiz oyuncular var. Ancak bu ara dönemde oyuncu transferi yapmak çok zor. Bu nedenle oyuncu transferlerini çok gizli tutuyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 13:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?