18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Araklı esnafı seçime gitti

Araklı Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan genel kurulunu yaparak 4 yıllık başkanını belirledi.

Araklı Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda yapılan seçime Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu, Araklı Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İsmail Semiz, Araklı Şoförler Odası Başkanı Yusuf Gümüştaş, Araklı Halk Bankası Müdürü Şener yaldız ve esnaflar katıldı.

728 üyesi bulunan odanın divan başkanlığını Kalfaoğlu yaptı. Seçimde 186 esnaf oy kullanırken eski başkan ve yönetimin tek liste olarak katıldığı seçimlerde oyların tamamını alarak 4 yıllığına göreve geldi.

Başkan lokman Günay, seçimden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bizleri bu göreve laik gören tüm esnafımıza yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Onlara laik olmaya ve hizmet etmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza emin olabilirsiniz. Bizleri yalnız bırakmayan diğer tüm oda başkanlarına da teşekkür ediyorum" dedi.

Lokman Günay'ın yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: "Başkan Lokman Günay. Üyeler Mehmet Hacıhasanoğlu, Yusuf Akyıldız, Mehmet Özyurt, Erdinç yılmaz, İsmet Beşir ve Eyüp Özbek. Denetleme Kurulu: Bican İlyas Soytürk, Nuri Bey Civelek ve Bekir Aygün."

Mustafa Solmaz - Kenthaber / Araklı
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 23:20:42
Güncelleme :5 Aralık 2005 Pazartesi 00:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?