20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇAYKARA - TRABZON

İmperial'den sağlık taraması

Özel İmperial Hastanesi, vatandaşın ayağına kadar giderek ücretsiz sağlık taraması hizmeti verdi. Çaykara İlçesi'ne bağlı Sultanmurat Yaylası'nda yaklaşık 120 hastaya poliklinik hizmeti veren Özel İmperial Hastanesi doktor ve hemşireleri bir yandan sağlık taraması yaparken, bir yandan da stres attı.

Hastane Başhekimi, Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. İrfan Coşkun, amaçlarının çeşitli nedenlerden dolayı doktora gidemeyen vatandaşların ayağına kadar sağlık hizmeti sunmak olduğunu belirterek yaz sonuna kadar her hafta farklı yaylalara giderek bu hizmeti sunacaklarını belirtti.

İlk olarak memleketi Çaykara ilçesinde ücretsiz sağlık taraması hizmeti başlattıklarını ifade eden Başhekim Coşkun, "Yaz sonuna kadar Trabzon'daki tüm yaylaları dolaşarak vatandaşın ayağına kadar giderek ücretsiz sağlık hizmeti sunmak. Hizmete ilk olarak Çaykara'da bulunan Sultanmurat Yaylası'ndan başladık. Burada yaklaşık 120 hastaya Kulak Burun Boğaz uzmanımız Dr. Uğur Enbiya Özgür, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Can Kaya, Dr. Kadir Durmuş, Dr. Engin Sözen, Çocuk Hastalıkları Uzmanımız Dr. Nevzat Akkol tarafından poliklinik hizmeti verdik. Bu poliklinik hizmeti sırasında hastanemizde görev yapan hemşirelerimiz, ambulans sürücüleri ile diğer personelimiz de hazır bulundu. Amacımız vatandaşa ücretsiz sağlık hizmetinin yanı sıra kendi personelimizin de yaylalara giderek stres atması. Bu etkinliğimiz yaz sonuna kadar sürecek" dedi.

Öte yandan muayene sırasında zaman zaman hayatında hiç doktora gitmeyen vatandaşların bulunması dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 15:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?