16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Eski başkan uğurlandı

Akciğer kanseri rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmekte iken vefat eden Trabzon’un Hayrat İlçesi eski belediye başkanlarından Eczacı Halil İbrahim Nuhoğlu dün sevenleri tarafından Hayrat’ta toprağa verildi.

Akçiğer kanseri rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmekte iken vefat eden Trabzon’un Hayrat İlçesi eski belediye başkanlarından Eczacı Halil İbrahim Nuhoğlu dün sevenleri tarafından saat 13:00’da belediye önünde düzenlenen resmi tören ardından kılınan cenaze namazına müteakip mahşeri bir kalabalıkla Hayrat’ta toprağa verildi.

Belediye önünde yapılan törende eski devlet bakanlarından Eyüp Aşık bir konuşma yaptı. Aşık konuşmasında "Rahmetli Nuhoğlu hayırsever ve çalışkan yapısı ve insanlara hizmeti ön planda tutan bir kişiliğe sahip çok değerli bir arkadaşımızdı. Yediden yetmişe insanların gönlünde taht kuran çok değerli arkadaşımız Halil İbrahim Nuhoğlu için pek fazla söylenecek bir şey de yok. Bu kalabalık onun ne derece önemli bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor" dedi. Cenaze merasimine Eski devlet bakanlarından Eyüp Aşık, eski milletvekillerinden Mehmet Çakıroğlu, Yaşar Albayrak, İlçe ve belde belediye başkanları, ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 10:38:04
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 15:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?