3
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

Kozlu'ya sosyete pazarı

Şarkıcı Ozan Orhon, Zongludak'ta sosyete pazarının açılışını gerçekleştirdi. 

Kozlu Beldesi'ndeki pazarın açılışı nedeniyle Zonguldak'a gelen Ozan Orhon, hayranları için bir konser verdi. Vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşan Orhan, şarkılarını seslendirdikten sonra pazarda dolaşarak kendisine kıyafet aradı. Aşırı şekilde kilo verdiği gözlenen Orhon, bedenine uygun giysi bulamayınca iç çamaşırı tezgahına yöneldi. Tezgahtaki çamaşırların da sadece bayan için olduğunu gören şarkıcı, pazardan kendisine bir kolye satın aldı. 

Orhon daha sonra bir basın toplantısı düzenleyerek, Ramazan Bayramı'nın ilk günü yeni kasetinin piyasaya çıkacağını söyledi. Yeni albümü ile iddialı olduğunu ancak korsan albümlerin satışları olumsuz etkilediğini belirten şarkıcı, "Yeni albüm yakında çıkacak, bu nedenle çok yoğunum. Bomba gibi bir albüm olacak. Farklı ve ritmik bir albüm. İnsanları oynatacağız. Ancak korsan satışlar nedeniyle sıkıntı yaşayacağız. Devlet bu konuda yasa çıkardı ama internet yasası olmadığı için gerekli müdahale yapılamıyor" dedi. 

Midesine taktırdığı kelepçe nedeniyle hakkında haber yapan basın kuruluşlarını hayranlarına şikayet eden Ozan Orhon, "Son 1 haftada beni diri diri mezara koydular. Ailem bile haberler nedeniyle panik halinde. Gördüğünüz gibi sapasağlam ve ayaktayım. 5 ayda 63 kilo verdim. Hayati tehlikem yok ama şu aralar tehlike sınırına yaklaştım. Önümüzdeki hafta içerisinde küçük bir operasyon olacak. Kelepçeyi açtıracağım" diye konuştu. 

Ünlü şarkıcı, Sağlık Bakanlığı ve Kanser Vakfı tarafından İstanbul'da büyük bir organizasyonla yapılan kanser erken tanı ve teşhisi ile ilgili kampanyaya, tiyatro ve sinema sanatçılarının yoğun ilgi göstermesine rağmen ses sanatçılarının destek vermemesine tepki gösterdi. Arkadaşlarını eleştiren Orhon, "Sanatçılar sadece şarkı söylememelidir. Bizler toplumun aynası isek, yaptığımız hareketlerle, fikirlerimizle örnek olmalıyız. Ben bazen utanıyorum. Arkadaşlarımız, sosyetik magazin dergilerinde ve programlarında kim kiminle yakalanmış, ne yapmış gibi konularla gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Sağlık Bakanlığı ile Kanser Vakfı tarafından Kanser Erken Tanı Kampanyası başlatıldı. Tiyatro ve sinema sanatçıları oradaydı. Şarkıcı arkadaşlarımızdan sadece ben ve Bora vardı. Üzülerek söylüyorum, bar açılışı olsaydı bir çok ses sanatçısı arkadaşımızı da orada görmek mümkün olurdu" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 15:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?