3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Amatör ligde kural hatası

Zonguldak Amatör Süper Lig'de mücadele eden KEDAŞspor ile Tersanespor arasında oynanan maçta, orta hakemin kural hatası yapması nedeniyle maç ileri bir tarihte yeniden oynanacak.

Tertip komitesi yaptığı toplantıda, kural hatası yapıldığı için KEDAŞspor-Tersanespor maçının yeniden oynanmasına karar verdi. Futbol İl Temsilcisi Yakup Çelik başkanlığında toplanan Tertip Komitesi, 20 Ocak'ta KEDAŞspor ile Tersanespor arasında oynanan ve Tersanespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona eren erteleme maçının, gözlemci raporunu gözönüne alarak, orta hakem Hüseyin Külekçi'nin yaptığı kural hatası nedeniyle tekrar oynanmasına karar verdi.

Maçın orta hakemi Hüseyin Külekçi, karşılaşma Tersanespor'un 1-0 üstünlüğüyle devam ederken, 70. dakikada KEDAŞspor lehine penaltı vermişti. KEDAŞsporlu oyuncu penaltıyı gole çevirmiş ancak kendi takım arkadaşları ceza sahası çizgisini ihlal etmişti. Külekçi, bunun üzerine golü iptal etmiş, Tersanespor lehine endirekt vuruş vermişti. Maçtan sonra kural hatası yapıldığı gerekçesi ile itiraz eden Kedaşspor'un itirazı haklı bulundu ve maçın önümüzdeki günlerde yeniden oynanması kararlaştırıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 14:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?