4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Celal Kıbrızlı'ya tepki

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Ramis Muslu, 2. Lig A Kategorisi takımlarından Uşakspor ile anlaşmaya varan Teknik Direktör Celal Kıbrızlı'ya tepki göstererek, "Celal Kıbrızlı'nın yaptığı ettik değil. Kendisi istediği yere gidebilir ama bizimle görüşerek ayrılmak istediğini iletmesi gerekiyordu" dedi.

Kulüp Başkanı Ramis Muslu, Basın Sözcüsü Ali Ar ve yönetim kurulu üyesi Metin Koçaklı ile kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Zonguldakspor'un Ankara Demirspor maçına altyapı antrenörleri İsmail Eryiğit ve Barış Gonca ile çıktığını hatırlatan Başkan Muslu, "Teknik Direktör Celal Kıbrızlı haber vermeden Uşakspor ile anlaşma sağlamış. Teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözeceğiz. Zonguldakspor, teknik direktörsüz kalmaz. Ancak Celal Kıbrızlı'nın yaptığının etik olmadığını ve kendisini kınadığımızı bilmenizi isteriz. Kendisinin ve yardımcılarının bizden tek kuruş alacakları yoktur. Hocamız istediği yere gidebilir, ama bizimle görüşerek ayrılmak istediğini iletmesi gerekiyordu. Etik davranmadı, Uşakspor ile anlaştı. 2-3 gün sonra Uşakspor'u da bırakmayacağını kim garanti edebilir. Celal Kıbrızlı'nın bu davranışına en güzel cevabı futbolcularımız Ankara Demirspor karşısında aldıkları 4-0 gibi farklı bir galibiyetle vermiş oldu" dedi.

Sezon başından beri bir takım şansızlıkların peşlerini bırakmadığını kaydeden Başkan Muslu, "Tüm olumsuzluklara rağmen valimiz, belediye başkanlarımız, oda başkanlarımız ve işadamlarımız bizden maddi desteklerini esirgemediler. Şu anda takım, arzu etmediğimiz bir yerde. Sezon başındaki sözlerimizi tutamadık. Bizim de hatalarımız oldu. Önümüzdeki 6 maça ekonomik olarak güçlü çıkmak için Zonguldaklılar gecesi yapmayı uygun bulduk. 31 Mart Cuma günü düzenleyeceğimiz geceye herkesten destek bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2006 Salı 16:43:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?