3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Atilla Şener hakemleri suçladı

Zonguldak'ta hafta sonu Filyosspor ile Türkalispor arasında oynanan amatör futbol müsabakasında çıkan olaylara karıştığı için gözaltına alınan Türkalispor Kulübü Başkanı Atilla Şener, olaylarla ilgili olarak hakem ve seyircileri suçladı.

Şener, olaylar sırasında yan hakemin askerin elindeki silahı, kendisini vurmak için almak istediğini iddia etti. Atilla Şener, "Her şeyden önce bu olayların yaşanması bizleri üzmüştür. Olaylara müdahale etmek istememe rağmen engel olamadım.

Maçın 85. dakikasında hakem bizim lehimize penaltı verdi. Oyuncum yerde olduğu için saha içine girdim. Benim buna yetkim var. Verdiği penaltıyı iptal edince de olaylar çıktı. Seyirciler sahaya indi. Hakemleri taraftarların tartaklamasına rağmen, fatura bana ve futbolcularıma kesildi.

Saha içindeki olaylar sırasında yan hakemlerden birinin, askerin elindeki silahı beni vurmak için almaya çalıştığını gördüm ve bu hakem beni sözlü tehdit etti. Ne olursa olsun, takımı ligden çekmeyeceğim. Zaten Türkali'de seferberlik ilan ettim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 16:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
volkan taşkıran IP: 88.233.217.xxx Tarih : 6.06.2006 10:35:34
selam.bende bir türkalili olarak birkaç açıklama yapmak istiyorum.türkalispor kulubü gerek seyirci ve gerekse oyuncularıyla birbine bağlı olan ve haksızlıklara tahammül edemeyen bir kuluptür.filyosla oynanan maçı izleyemedim.çünkü gurbetteyim.biraz geçmişe dönersek geliksporla oynanan maça bakarsak türkalisporun haklı olduğunu görürsünüz.bizim 3. lige çıkmamızı gururlarına yediremeyenler türkaliye hep haksızlık yapmıştırlar.filyoslu gençler gelik maçında çıkan olayları bahane edip 90 dakika küfür etmiştiler.b.zim tüm maçlarımız filyosta oynandığı için kendilerini hep haklı çıkarmaya çalışmıştırlar.tek korkum daha öncelerde yaşanan türkali halkı ve filyos halkının tekrar kavga etmeleri olacaktır.sporun barış olduğunu hatırlatır herkesi sağduyuya davet ederim.sizlerede başarılar diler saygılarımı sunarım