2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Birinciye baba hindi

Zonguldak'ta amatör kümede mücadele eden bir spor kulübüne destek amacıyla hindili turnuva düzenlendi.

Düzenlenen hindili okey turnuvasına, 64 kişi katıldı. Zonguldak Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Tersanespor futbol takımına gelir sağlamak amacıyla, ödülü hindi olan okey turnuvası düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 27.'si gerçekleştirilen hindili okey turnuvasına 64 kişi katıldı. 23 Aralık'ta başlayan turnuvanın finali dün akşam yapıldı.

Birinciye baba hindi, 2.'ye hindi, 3.'ye kaz ve 4.'ye de horozun verileceği turnuva oldukça çekişmeli geçti. Turnuva sonunda birinciliği Hakan Şengül, ikinciliği Yücel Güneş, üçüncülüğü Hüseyin Kirli ve dördüncülüğü de Hasan Mutlu kazandı.

Turnuva Tertip Komitesi ve Tersanespor Kulübü Başkanı İsmail Hasdemir, 27 yıllık bir gelenek olan hindisine okey turnuvası ile dostluğu ve dayanışmayı sağlamak istediklerini belirterek, "Bu turnuvanın ruhu 27 yılda oluşmuştur. Onun için çok özel bir turnuvadır. Zonguldak'ın en eski turnuvası olması nedeniyle de ayrı bir önem arzetmektedir. Turnuvadan elde edilen gelirle kulübümüz bünyesinde gençlerimize spor yaptırıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 14:14:23
Güncelleme :26 Aralık 2005 Pazartesi 14:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?