4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bolu maçında olay çıktı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ile Boluspor maçında olaylar çıktı. Maçın son 10 dakikasında çıkan olaylarda polis, cop kullanarak taraftarları dağıtmaya çalıştı.

Zonguldaksporlu taraftarlar, hakemin verdiği kararlara itiraz ederek, maçın bitimine az bir süre kala olay çıkardı. Maçın bitiminin ardından hakeme itiraz eden futbolcular ile hakem arasında çıkan tartışmalar, polisin de araya girmesiyle daha da büyüdü. Kendi futbolcularını sakinleştirmek isteyen Zonguldaksporlu bir yedek oyuncunun, polisten darbe aldığını iddia ederek sahanın ortasına yığılması üzerine, futbolcularla polis tartışmaya başladı.

Taraftarların da araya girmesi ile büyüyen olaylar Zonguldakspor teknik heyeti ve Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar tarafından güçlükle önlendi. Uzun süre, polis ve Zonguldakspor'lu yöneticilerle tartışan taraftarlar, yönetim aleyhine tezahürat ve alkışlarla olayları protesto etti. Bu arada, olayları yatıştırmaya çalışan Zonguldakspor Teknik Direktörü Celal Kıbrızlı da hakeme itiraz eden ve saldırmaya çalışan futbolcuları döverek hakemin yanından uzaklaştırmaya çalıştı.

Yetkililer, çıkan olaylarla ilgili taşkınlık yapan taraftarların görüntülerinin polis kameraları ile tespit edildiğini ve gerekli cezanın verileceğini belirttiler.

.
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2006 Pazar 18:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?