3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Zoguldakspor'un yeni başkanı Ramis Muslu

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da gerçekleştirilen kongre sonucunda başkanlığa Ramis Muslu seçildi.

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı gerekçeyle ertelenen Zonguldakspor'un olağanüstü kongresi 350 delegeden 60'ının katılımı ile yapıldı. Tek listeyle yapılan seçimde Genel Maden İşçileri Sendikası yöneticiliği yapan Ramis Muslu'nun başkan olarak gösterildiği liste 60 oy alarak göreve getirildi.

Zonguldakspor yeni başkanlığına kongreye katılan 60 delegenin oyunu alarak seçilen Ramis Muslu, zor bir görev aldıklarının farkında olduğunu kaydederek, "Yönetim olarak ateşten bir gömlek giydiğimizin farkındayız. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Zonguldakspor'un daimi bir gelir kaynağının bulunmadığını ve toplama parayla idare edildiğini ifade eden Vali Yavuz Erkmen ise, "Ben de bırakırsam kulübe kilit vururlar. Sürekli bir gelir kaynağı bulmak zorundayız. Toplama parayla bu iş olmaz" diye konuştu.

Hakkındaki teknik kadronun işine karıştığı söylentilerine de yanıt veren Vali Erkmen, "Bunlar çok çirkin ve ayıp şeyler. Zonguldakspor'un başında kimin olduğu beni ilgilendirmez. Bunları söyleyenleri kendi seviyelerinde bırakıyorum. Bunları ispat etsinler valilikten şimdi istifa ederim" diyerek, tepki gösterdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ise, kulüpte görev alanların belli kişiler olduğunu belirterek, "Onları da küstürürsek görev alacak kişi bulamayız. Ümitsiz değilim. Herkesin yeni seçilecek yönetime sahip çıkması gerekir. Başarı gelecektir" dedi.

Eski Zonguldakspor Başkanı Hüsnü Kavas da, Zonguldak'ta sürekli dedikodu üretildiğini dile getirerek, "Kişileri tartışmaktan vazgeçip kişisel hakları çiğnemeyelim. Kimse sokakta konuşup dedikodu üretmesin" diyerek, şartsız yeni yönetime destek verilmesi çağrısında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 15:23:17
Güncelleme :11 Eylül 2005 Pazar 15:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?