4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Zonguldakspor için birlik çağrısı

Vali Yavuz Erkmen, Zonguldakspor'un birlik olunması durumunda başarıyı yakalayabileceğini söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele Zonguldakspor'a birlik çağrısı yapan Vali Yavuz Erkmen, "Başarı birlikten gelir. Zonguldakspor'u ayakta tutmaya çalışıyoruz. Zonguldakspor'a birileri sahip çıkarken birileri köstekliyor ve onu baltalıyorsa başarı yarıda kalır. O yüzden çalışanları rahat bırakalım. Güçlerimizi birleştirelim. Öncelikle sürekli gelir kaynağı sağlanmalıdır. Bölgede çok yetenekli gençler var. Bu gençler önce bu takımda pişirilmeli, daha sonra ikinci ve birinci ligde oynayacak duruma gelince Zonguldakspor'un özüne dönmesine katkı yapmaları sağlanmalıdır" dedi.

Zonguldakspor'un mücadele ettiği Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta kritik bir durum olduğunu ifade eden Vali Erkmen, "Zonguldakspor çıkabilir de düşebilir de. Birlik olursak çıkarız. Köstek olunursa düşeriz. Bir takımın da düşmesi durumunda çıkması çok zordur. Herkes elinden geleni yapmalıdır" diye konuştu.

Zonguldakspor'un borçlarının azaldığını ifade eden Vali Yavuz Erkmen, "Böyle giderse önümüzdeki senenin Mart ayında borçların tamamen temizlenmiş olacağını tahmin ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 13:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?