3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Zonguldakspor'da yaprak dökümü

Zonguldak'ta sezon sonunda bazı oyuncuların paralarını alamamaları nedeniyle başlayan yaprak dökümü Teknik Direktör Armağan Turan ile yardımcı antrenörlerin istifası ile devam etti.

Zonguldakspor'da paralarını alamadıklarını iddia ederek takımdan ayrılan Mehmet İpek, Behlül Kanyılmaz gibi futbolcularla başlayan yaprak dökümünde Teknik Direktörü Armağan Turan, yardımcı antrenör Mehmet Kosavalı ve Kaleci antrenörü Alp Pehlivan takımdan istifa ettiklerini açıkladı.

Futbolcuların alacaklarını alamaması nedeniyle başarıya ulaşamayacaklarına inandıkları gerekçesiyle istifasını açıkladığını söyleyen Turan, "Sezon boyunca büyük bir mücadele örneği sergiledik. 1 puanı bulunan takımı 17 puana taşıdık. Bugünkü ekonomik şartlar çerçevesinde de fazla ileriye de gidemezdik. Futbolcular paralarını alamadıkları için antrenmanlara çıkmak istemiyorlar. Sezon başından bu güne kadar alacağı bulunan futbolcular da var. Bu futbolculara para ödenmezse ben antrenman yaptıramam. Yaptırsam da maçlara motive edemem. Başarı için motive ve para çok önemlidir. Bu şekilde başarılı olamayacağı kanaatine vardık. Biz çok şey yapmak istedik ama buraya doyamadan gidiyoruz. Sezon boyunca maddiyat gözetmeden sahada mücadele veren futbolcular, bu paraları hak ediyorlar. Zonguldakspor'un yeri burası değil. El ele verip birlikteliğin sağlanması ve maddi problemlerin çözülmesi gerekiyor. Bu sorunların çözümüne paralel olarak başarı gelir. İnşallah bizden sonrakiler böyle şeylerle karşılaşmazlar" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 17:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?