15
Mayıs
2024
Çarşamba
ALAPLI - ZONGULDAK

4 bin kişi Telekom'a borçlu

Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı İlçeleri'ndeki 4 bin kişinin Türk Telekom'a borçlu olduğu bildirildi. 

Türk Telekom Ereğli ve Alaplı İlçe Müdürü Nadir Günata ve Telekom üst düzey yetkilileri, basın toplantısı düzenleyerek kurumun 'tatlıya bağlayalım' kampanyasını tanıttılar. Telekom Müdürü Nadir Günata, Ereğli ve Alaplı şubelerinde 4 bin icralık dosya, Zonguldak genelinde ise 9 bin dosya olduğunu belirterek, borç miktarının mali boyutunun 1.5 milyon YTL'yi aştığını söyledi. 

Günata, kurumun başlattığı 'Tatlıya bağlayalım' kampanyası kapsamında yüzde 60'lara varan indirim ve taksitlendirme yapacaklarını belirterek, "Bin 500 YTL borcu olan bir abonenin bize başvurarak kampanyadan yararlanmasıyla borcu 514 YTL'ye kadar düşüyor. Üstelik bu abonenin borcuna 3-4 taksit de yapabiliyoruz. Kampanyaya başvuran her abonenin otomatik olarak icra işlemleri durduruluyor. Şu ana kadar 20'nin üzerinde abone kampanya kapsamında başvurdu. Borçlu olan tüm abonelerimize çağrıda bulunuyoruz, gelin bu işi tatlıya bağlayalım. Kampanya 28 Şubat'a kadar devam edecek" dedi. 

Ereğli ve Alaplı'da ADSL kesintilerinin büyük bir çoğunluğunun abonenin modeminden ya da ADSL veya telefon hattından kaynaklandığına da değinen Telekom Müdür Yardımcıları ise, şu anda port eksikliği olmadığını, isteyen herkesin en geç 1-2 gün içinde internet hattının bağlanabileceğini belirttiler. 

Kentte çarpık yapılaşma, standarda uygun olmayan bina ve elektrik tesisatının da her zaman sorun olduğunu vurgulayan müdür yardımcıları, Ereğli ve Alaplı'da 9 bin 600, Zonguldak genelinde ise 23 bin 500 ADSL abonesi olduğunu bildirdiler.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 17:33:26
Güncelleme :18 Ocak 2007 Perşembe 17:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?