19
Mayıs
2024
Pazar
ALAPLI - ZONGULDAK

Alaplı Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

28 Mart yerel seçimlerinin ardından Alaplı Belediye Meclisi 9 AKP, 3 de DYP-ANAP ittifakından oluştu. Geçtiğimiz yıllarda sıkça kavgaların yaşandığı meclis toplantısı sakin geçti.
28 Mart yerel seçimlerinin ardından olağanüstü toplanan Alaplı Belediye Meclisi'nde Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu'nun her maddeyi sunmasının ardından meclise önergeyi AKP'li Belediye Meclis Üyesi Sabit Bağ verirken, bütün oylamalar 9 kabule karşılık 3 ret ile kabul edildi.
Toplantı sonunda Meclis Katipliği'ne Emine Çift ve Mustafa Yavuz, Meclis Bakan Vekililliği'ne Nurettin Bozkurt ve Mustafa Yavuz, Encümen üyeliğine Ekrem Yazıcı ve Ergün Üşengül, İmar Komisyonu üyeliğine Nurettin Bozkurt, Ali Eren, Sabit Bağ, Bütçe Komisyonu üyeliğine Hasan Şimşek, Ali Eren, Ekrem Yazıcı, Sabit Bağ, Şenol Usaç, Zonguldak Valiliği İl Özel İdare ve Belediyeler Çevre ve Alt yapı Temel Hizmetler Birliği'ne Emine Çift, Ergün Engül , Tüketici Hakem Heyeti Üyeliği'ne Hasan İmek seçildiler. Ayrıca Alaplı Belediyesi'nin İller Bankası Genel Müdürlüğü'nden kısa vadeli kredi alması maddesi de oy birliği ile kabul edildi.
ZONGULDAK - İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 15:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?