23
Mayıs
2024
Perşembe
ALAPLI - ZONGULDAK

Alaplı Belediyesi 39 yaşında

Alaplı Belediyesi, kuruluşunun 39. yıldönümünü düzenlenen törenle kutladı.

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan sonra yaptığı konuşmada, belediyenin kurulmasında emeği geçenlere, belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve çalışanlara teşekkür etti.

Alaplı’nın kaderinin birkaç yıl sonra tamamen değişeceğini söyleyen Çaturoğlu, gerek merkezi hükümetin, gerekse belediyenin imkanlarıyla yapılacak olan yatırımlarla Alaplı’nın yaşanacak bir ilçe haline geleceğini belirtti.

Çaturoğlu ayrıca belediyenin 40. kuruluş yıldönümünü için çalışmaların başladığını ve gelecek yıl büyük bir organizasyona imza atacaklarını kaydetti. Davetlilere daha sonra yapılan ikramın ardından ahrete intikal eden eski belediye başkanlarının mezarları ziyaret edildi ve Merkez Camii’nde mevlid-i şerif okutuldu.

Kutlama törenlerine, Kaymakam Celalettin Cantürk, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Şahin, Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, çevre belde belediye başkanları, daire amirleri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, belediyede görevli memur ve çok sayıda işçi katıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 15:37:05
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 17:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?