17
Mayıs
2024
Cuma
ALAPLI - ZONGULDAK

Alaplı'da kadın muhtar adayı 4 erkek adaya karşı

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'ne bağlı Onurlu Köyü'nde bir kadın, 28 Mart yerel seçimlerinde, 4 erkek muhtar adayına karşı seçilmek için yarışacak.
Alaplı'nın 165 haneli ve 550 nüfuslu köyü olan Onurlu'da yaşayan Müşerref Mutlu (53), 4 erkek adayla birlikte 28 Mart yerel seçimlerinde köy muhtarlığı için adaylığını açıkladı. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Müşerref Mutlu, 35 yıldır Onurlu Köyü'nde yaşadığını ve seçimleri kazanacağından umutlu olduğunu belirterek, "Özel günlerde köyün aşçılığını yapıyorum. Resmi kurum ve kuruluşlarda çevrem var. Köylülerimize, yeşil kart çıkartılmasına kadar her konuda yardım ettim. Köylümüzün isteği üzerine muhtar adayı oldum" dedi.
Kendisiyle birlikte köyden 4 erkeğin de muhtarlığa aday olduğunu söyleyen Mutlu, "Köyde değişen hiçbir şey yok. Yollarımız bozuk, altyapımız yok. Köyümüze katkım olacağına inanıyorum. Köyümüzde yıllardır muhtarlık yapan erkek muhtarları da gördük. Hiç bir hizmet getirmediler. Ben kadınların da bu işi yapabileceğini göstermek istiyorum. Seçimleri de kazanacağıma inanıyorum. Çünkü 35 yıldır muhtar olmadığım halde, köylünün bütün sorunlarının çözülmesi için liderlik yaptım" şeklinde konuştu.
BİLGİN AVCI - ZONGULDAK (İHA)
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2004 Pazartesi 20:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meryem IP: 88.242.21.xxx Tarih : 13.03.2009 15:52:14

helal olsun sana bacım inşallah kazanırsın başarılar dilerim umudunu kesme