30
Mayıs
2024
Perşembe
ALAPLI - ZONGULDAK

'Hedefe bir adım daha yaklaştık'

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme'de mücadele eden Alaplı Belediyespor Klüp Başkanı Ali Eren, hafta sonu oynanan Karadenizspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Deslasmanlı Süper Amatör Küme'de mücadele eden Alaplı Beledespor Kulüp Başkanı Ali Eren, hafta sonu karşılaştıkları Karadenizspor maçını değerlendirerek, kritik bir haftayı daha 3 puanla kapatarak, hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Eren, “Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Alaplı Belediyespor Futbol Takımımız, hafta sonunda oynadığı Karadenizspor maçını da kazanarak, kritik bir haftayı daha 3 puanla kapatmış ve hedefimize bir adım daha yaklaşmamızı sağlamıştır. İkinci sıradaki yerini korumayı başaran futbol takımımız, inanıyoruz ki, sezon sonunda şampiyonluk ipini de göğüsleyecektir. Pazar günü oynadığımız Karadenizspor maçının, sporun olması gereken ruhuna uygun bir şekilde, spor ahlakından ödün verilmeden, kora kor bir mücadeleyle ama centilmence, dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde geçmesine katkıda bulunan, her iki takım futbolcularını, teknik heyetini, yöneticilerini, taraftarlarını canı gönülden kutluyorum.

Her iki takımın teknik heyetini ve futbolcularını, taraftarlara ve sporseverlere seyir zevki ve heyecanı yüksek bir maç izlettirdiğinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Alaplı Belediyespor olarak, maçların bu heyecan ortamı, yüksek seyir zevki ve centilmence geçmesinin, bölgemiz sporuna büyük katkılarda bulunacağını, spora olan ilgiyi daha da artıracağını, bu ilginin toplumsal huzur ve barışa da olumlu katkılarda bulanacağını bir kez daha spor kamuoyuna deklare ediyoruz. Biz bu konuda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz.

Alaplı Belediyespor Futbol Takımımızın her geçen gün artan performansı, hedefine biraz daha yaklaşması, Alaplı'mızda da farklı bir heyecan ortamı oluşturmuş, bu başarı ilçemiz gündeminde de haklı yerini alarak ilgi ile takip edilir hale gelmiştir. Takımımızın başarısı kadar, ilçemizin bu başarıya yoğunlaşması da bizim için oldukça memnuniyet vericidir. İnanıyoruz ki, taraftarımızla, ilçemizle bütünleştiğimiz bu süreç, bizi arzuladığımız başarıya götürecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 15:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?