24
Mayıs
2024
Cuma
ALAPLI - ZONGULDAK

İnternetten dolandırıldı!

İNTERNETTEN OT İLACI SİPARİŞİ VERDİ DOLANDIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde ikamet eden Murat Mandacı, fındık bahçesindeki otları kurutmak için internet üzerinden ot ilacı sipariş verdiğini aldığı ilacın verimli olmadığını belirterek dolandırıldığını iddia etti.

Çamlıbel köyünde ikamet eden Murat Mandacı, fındık bahçesindeki otları kurutmak için internet üzerinden ot ilacı sipariş verdiğini belirtti. İnternet üzerinden ilaç satıcısı Ziraat Mühendisi Alper B.'ye GLYPHOS isimli ot ilacı siparişi verdiğini belirten Mandacı, ot ilacının parasını da internet üzerinden kredi kartıyla ödediğini belirtti. Ot ilaçlarını kullandığını verim alamadığını belirten Mandacı, satıcı Alper B.'yi arayarak durumu bildirdiğini, Alper B.'nin kendisine imalatçı fabrikayı araması gerektiğini söylediğini anlattı.

İmalatçı fabrikayı aradığını belirten Mandacı, fabrika yetkilisinin bu ot ilacı imalatını 3 yıl önce bıraktıklarını ve bu ürünü üretmediklerini beyan ettiğini bildirdi. Mandacı, bu durum karşısında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'na şikayet mektubu yazdığını ve mağduriyetinin giderilmesini istediğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 14:50:03
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 15:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?