22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALAPLI - ZONGULDAK

Tacizci imama koca dayağı

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'ne bağlı Bölücek Köyü Camii imamı 43 yaşındaki A.K., telefonla taciz ettiği evli kadın ile buluşmaya gittiği yerde, kadının eşi tarafından dövülerek hastanelik edildi. Şikayet üzerine gözaltına alınan imam, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Olay, geçen pazar günü saat 01.30 sıralarında Alaplı Belediyesi Çakıl Ocağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası imam A.K., aynı köyde oturan evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki H.G.’yi ev telefonundan arayarak taciz etmeye başladı. H.G., uyarılarına rağmen imamın kendisini eşi evde yokken aramaya devam etmesi üzerine durumu eşi M.G.’ye anlattı. Öfkelenen M.G., eşinden imama randevu vermesini istedi. Bunun üzerine H.G., pazar günü kendisini arayan imama randevu verdi.

KADINLA BULUŞMAYA GİTTİ, KOCASIYLA KARŞILAŞTI 

Saat 01.30’da, buluşma yeri olan Alaplı Belediyesi’ne ait Çakıl Ocağı’na giden imam, H.G.’nin eşi M.G. ile karşılaştı. M.G., içerisinde dolu bira şişeleri olan poşetle imama vurmaya başladı. Bağırışmalar üzerine olay yerine gelen vatandaşların araya girmesiyle öfkeli kocanın elinden kurtulan ve başından yaralanan imam, Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kafasına 3 dikiş atılan imam, tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Olaydan bir gün sonra H.G. ve M.G.’nin şikayeti üzerine imam A.K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen imam, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 15:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali çelebi IP: 85.96.57.xxx Tarih : 22.08.2007 12:30:53
böyle insanları asnmak gerek