18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Boğa ödüllü turnuvanın şampiyonu Uğur Dershanesi

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde uzatma dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle ertelenen boğa ödüllü futbol turnuvasında, iptal edilen golün sayıldığı ve şampiyonun Uğur Dershanesi olduğu açıklandı.

Çaycuma'nın Karalar Mahallesi futbol sahasında yapılan boğa ödüllü futbol turnuvasının final maçında Uğur Dershanesi ve Gökçen Aydınspor takımları, karşılaşmanın normal süresinin 3-3 tamamlamış, uzatma dakikalarında Uğur Dershanesi 1 gol daha atarak 4-3 öne geçmişti. Karşılaşmayı yöneten hakem Dündar Aytepe'nin golü geçersiz sayması üzerine maçı izleyen taraftarlar, sahaya inerek karara itiraz etmişti. Seyirciler, uzatma dakikasında atılan golü geçersiz sayan hakeme tepki göstererek sahaya girmiş ve olaylar çıkmıştı.

Köyler ve esnaflar tarafından oluşturulan 16 takımın yer aldığı turnuvanın final maçında çıkan olaylar üzerine jandarma ekiplerinin müdahale ederek seyircileri yatıştırırken, maçın hakemi Dündar Aytepe ise can güvenliği olmadığı gerekçesiyle maçı ertelemişti.  

Turnuva Komitesi Başkanı Muhammet Yıldırım, maçın ardından yapılan komite toplantısından sonra, golün verilerek şampiyonun Uğur Dershanesi olarak ilan edilmesi ve kupa ile ödül olarak ortaya konulan boğanın bu takıma verilmesi kararını aldıklarını söyledi. Kupa ve boğanın teslim töreninin Çarşamba günü yapılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 11:15:41
Güncelleme :13 Eylül 2005 Salı 11:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ORHAN CAM YAPI IP: 88.228.82.xxx Tarih : 8.05.2008 20:01:08

ORHAN CAM YAPI MALZEMELERİ TEBRİK EDER ORHAN OĞUZ ARSLAN