22
Mayıs
2024
Çarşamba
EREĞLİ - ZONGULDAK

5 hakim ve 1 savcıya tayin

Adalet Bakanlığının yayınladığı adli yaz hakim ve savcılar kararnamesine göre Zonguldak'ın Ereğli ilçe adliyesinde görevli 5 hakim ve 1 savcının görev yeri değiştirildi.

Alınan bilgilere göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1499 Hakim ve Cumhuriyet Savcısının görev yerlerinin değiştirildiği adli yaz kararnamesinde, Ereğli adliyesinde görev yapan 5 hakim ve 1 cumhuriyet savcısıda yeraldı.

Kararnameye göre, Ereğli Kıdemli Hakimlerinden Mustafa Gezmen Mersin Hakimliğine, Ereğli Cumhuriyet Savcısı Orhan Güldiker İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, Ereğli Hakimi Cemil Uzun Şanlıurfa Hakimliğine, Ereğli Hakimi Haydar Yüksel Pek Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcılığına, Ereğli Hakimi Filiz Güldiker İstanbul Hakimliğine, Ereğli Hakimi Ayşenur Yılmaz ise Kadıköy Hakimliğine tayin oldu.

Kararnameye göre, Akçadağ Cumhuriyet Savcısı Eyüp Yıldız Ereğli Cumhuriyet Savcılığına, Dalaman Hakimi Ali Girgin, Kulu Hakimi Adnan Korkmaz ve Siverek Hakimi Muhsin Yatağan da Ereğli hakimliğine atandı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 14:19:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?