26
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - ZONGULDAK

AKP'li Şahin, domuz gribi aşısı oldu

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞAHİN, DOMUZ GRİBİ AŞISI OLDU

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Sağlık Gurup Başkanını ziyaretinde domuz gribi aşısı oldu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahın, Ereğli Sağlık Gurup Başkanı Dr. Murat Hakkı Kavak'ı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Erol Şahin, Kavak'tan son günlerde artan domuz gribi ile ilgili bilgiler aldı. Şahin, “Doktorlarla ilgili tüm atamalar yapıldı. Sağlık ocakları ile ilgili eksiklerimizi de tamamlıyoruz. Sağlık çalışanlarının her bir sorunuyla ilçe teşkilatı olarak yakından ilgileneceğiz. Sizlerin sorunlarında yönetim olarak her zaman yanında olacağız. Sizlere ve çalışanlarınıza başarılar diliyoruz” dedi.

Dr. Murat Hakkı Kavak ise, İlçe Başkanı Şahin ile sık sık görüştüklerini ve sıkıntılarını anlattıklarını söyledi. Sağlık olarak çok ileri de hatta Zonguldak il merkezinden bile ileride olduklarını belirten Kavak, daha da iyi olmak için çalıştıklarını söyledi. Kavak kendisini ziyaret eden İlçe Başkanı Erol Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Dr. Murat Hakkı Kavak refakatinde domuz gribi aşısı oldu. Ereğli Sağlık Gurup Başkanlığı personelinin aşı yaptığı Şahin, herkese aşı olmayı tavsiye etti.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞAHİN, DOMUZ GRİBİ AŞISI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 15:32:03
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 14:46:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?