18
Mayıs
2024
Cumartesi
EREĞLİ - ZONGULDAK

Batur: Beni yıpratmak istiyorlar

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Milli Eğitim Müdürü Enver Batur, hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız ve çirkin olduğunu söyledi. Bayan öğretmene tacizde bulunduğu" yönünde iddialar ortaya atılan Batur, söylentilerin kendisini yıpratmak için yapıldığını belirtti.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Batur, 20 günlük raporun ardından görevine başladı. İzine ayrılmasının ardından hakkında, "bayan öğretmene tacizde bulunduğu" yönünde iddialar ortaya atılan Batur, söylentilerin asılsız olduğunu ve kendisini yıpratmaya yönelik yapıldığını belirtti.
Batur, "Ereğli’de eğitim-öğretim camiasında görev yapan tüm bayanlar benim bacım ve kız kardeşimdir. Hakkımda çıkan çirkin spekülasyonlar tamamiyle asılsızdır. Kimseyle söylenenler şeklinde bir ilişkim olmamıştır ve olamaz da. Bunlar tamamen beni yıpratmaya yönelik çirkin söylentilerdir" dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle rapor aldığını belirten Milli Eğitim Müdürü Batur, "Ereğli’deki görev sürem 6 ayı geçmediği için rapor alarak izne ayrıldım. Benim ve ailemin sağlık problemleri vardı. Onlarla ilgilendim. Raporlu olduğum dönemde de yine boş durmadım. Milli Eğitim Bakanımız Hüseyin Çelik’ten bir canlı yayın esnasında LGS sınavlarının Ereğli’de yapılması için söz aldım. Ayrıca, yapılması planlanan Turizm ve Otelcilik Okulu için Milli Eğitim Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı’na yazılan yazının sümen altı edildiğini öğrendim ve bu konunun takipçisi oldum" şeklinde konuştu.

Batur, Ereğli Milli Eğitim’de işlerin yolunda olduğunu ve tüm öğretmen ve müdürlere kapısının açık olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2005 Cuma 22:20:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?