20
Nisan
2024
Cumartesi
EREĞLİ - ZONGULDAK

Belediye personeline İngilizce eğitimi

BELEDİYE PERSONELİNE İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Merkezi Viyana'da bulunan Kalkınma ve Araştırma Enstitüsü (EDIT) arasında Yabancı Dil Eğitimi projesi işbirliği kapsamında belediye meclis üyelerine ve belediye personeline İngilizce Eğitimi verilmeye başlandı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Merkezi Viyana'da bulunan Kalkınma ve Araştırma Enstitüsü arasında 18 aylık eğitim projesi çalışmaları başladı. EDIT Enstitüsü Başkanı Göktürk İplikçioğlu nezaretinden yabancı öğretmenlerde tarafından verilen eğitimlerin ilki AKM Nikah Küçük Salon'da gerçekleştirildi. Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Cumhur Nalcı, İngilizce dil eğitiminin çok önemli olduğunu belirterek belediye personelinin daha kalifiye bir hale gelebilmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti. Nalcı, “Proje ile belediyemiz departmanlarında çalışan ve bölgemizde 2010-2014 yılları arasında hayata geçirilecek projelerde aktif olarak çalışacak personelin yabancı dil eğitimi alarak yüksek standartlara ulaştırılması, projelerin planlanması ve yönetiminin sağlanması, bu projelerde ortaya çıkacak iletişim ve işbirliği problemlerinin ortadan kaldırılması ve uluslar arası projelerde çalışacak kalifiye eleman yetiştirilmesi amaçlanmaktadır” dedi.

EDIT Enstitüsü Başkanı Göktürk İplikçioğlu da, İngilizce eğitimim seviye belirleme açısından ilk aşamada üç hafta yapılacağını ardından ise 18 aylık bir eğitim takviminin yapılacağın ifade etti.

BELEDİYE PERSONELİNE İNGİLİZCE EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 16:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?