16
Mayıs
2024
Perşembe
EREĞLİ - ZONGULDAK

Beyçayırı Stadı çimlenecek

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde amatör küme maçlarının oynandığı Beyçayırı stadının çimlenmesi için çalışmalar başladı.

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ve beraberinde Başkan Yardımcısı Saim Ulucan, Belediye Meclis Üyeleri Ali Rıza Kılıçarslan ve Süreyya Keskin ile staddaki çalışmaları inceledi.

450 bin YTL ile Kayserili bir firmanın aldığı ilk ihaleyi iptal ettiklerini ve ikinci ihaleyi 337 bin YTL ile Ankara'dan bir firmanın kazandığını söyleyen Sesli, "Gençlerimizi kışın çamurdan yazın tozdan kurtaracağız dedik. Verdiğimiz sözü tutuyoruz. İlgili firma ile 22 Kasım'da sözleşme yapıldı. Beyçayırı Stadının 80 iş gününde teslim edilmesi gerekiyor, ancak firma bu süreyi belediyemizin de desteği ile 50 güne indirmek için çalışıyor. Statdaki altyapı çalışmaları da Ereğli'den bir firmaya yaptırılıyor. Böylece Ereğli'ye de para kazandırıyoruz. Beyçayırı stadı 25 cm derinliğinde kazılacak ve zemine borular döşenecek. Daha sonra üzeri mıcır ile kapatılacak. Stadın kenarları ve kale arkaları kiremit renginde olacak. Kale direkleri ve tribün değişecek" dedi.

Belediye Başkanı Murat Sesli, Amatör Spor Kulüplerinin, antrenman ve maçlarını ERDEMİR Stadı'nda yapmak istedikleri yönünde belediyeye dilekçe verdiklerini de belirterek, "Biz gençlerimizi mağdur etmek istemiyoruz. ERDEMİR'den sahayı isteyeceğiz ve ücretini de belediye olarak biz vereceğiz. Gençlere sahip çıkacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 14:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak çetinkaya IP: 85.110.59.xxx Tarih : 8.12.2007 00:02:39

Bence belediye başkanı Murat Sesli gibi bir insan iyikide belediye başkanı olmuş.Bence Murat Sesli bu işi hep sürdürsün