22
Mayıs
2024
Çarşamba
EREĞLİ - ZONGULDAK

CHP'de Muhabbet Tezel de aday

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi kongresi öncesi Muhabbet Tezel de adaylığını açıkladı.


6 Ocakta yapılacak CHP Ereğli İlçe Kongresi öncesinde adaylığını açıklayan Yaşar Balcıdan sonra, Muhabbet Tezel'de adaylığını resmen açıkladı. CHP ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda Tezel; "Cumhuruyet'imizin temel kazanımlarının örselenmeye ve yargının siyasallaştırılmaya çalışıldığı, Türk ekonomisinin uluslararası finans kapitaline teslim edildiği, eğitim bilim ve sanatın dinselleştirildiği, ulusal değerleremizin aşındırıldığı bir süreci yaşıyoruz. Aydınlanmanın ülkemizdeki ışığı Kemalizme en çok gereksinim duyulduğu gerçeğinden hareketle, üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisin'nin 6 Ocak'ta yapılacak kongresinde Ereğli ilçe başkanlığına aday olacağımı sizlerin huzurunda ilan ediyorum" dedi.

Partinin birlik ve beraberlik içersinde güçlenmesine katkı vermek için aday olduğunu belirten Tezel; konuşmasını şöyle tamamladı:


"En büyük zaferimiz, hiçbir zaman kaybetmemek değil; dibe vurduğumuzda bile, yine en yükseğe çıkabilmektir. çalışanıyla bile, yine en yükseğe çıkabilmektir. Çalışanıyla, sanayicisiyle, kentlisi köylüsüyle, işsiziyle, emeklisiyle, kadını erkeğiyle, yaşlısı genciyle kucaklaşmış, güven veren siyasi yapılanmalar,zaferlerin öncü gücü olabilirler. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; tarihi ve siyasi sorumluluk bilinciyle, yeni açılımlarla donanmış Cumhuriyet Halk Partisi en yakın zamanda Altı Ok'lu bayrağını zirvede dalgalandıracaktır."


Tezel'in toplantısına kendisini destekleyen partililerle birlikte mevcut ilçe başkanı Cunüyt Akın'da katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 17:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?