18
Mayıs
2024
Cumartesi
EREĞLİ - ZONGULDAK

Ereğli, öldürülen taksiciye ağlıyor

Ereğli'de kurşunlanarak öldürülen taksici Mehmet Erdoğan’ın cenaze merasiminde gözyaşı ve öfke vardı.

Erdoğan’ın cenazesi son kez evine gelince, babaları için ağlayan çocukları bayılırken, yakınları ve taksiciler de gözyaşlarına hakim olamadı. İlçe merkezinde bulanan Pazaryeri Taksi Durağı’na bağlı olarak çalışan 67 T 8090 plakalı aracın şoförü 55 yaşındaki Mehmet Erdoğan, dün Zonguldak-Ereğli Karayolu’nun Soğanlısuyu mevkiinde silahla vurularak öldürülmüştü.

Taksi şoförü Mehmet Erdoğan’ın cenazesi, Ereğli Devlet Hastanesi morgundan alınarak meslektaşlarının konvoyu eşliğinde önce Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın önüne getirildi. Burada düzenlenen törende konuşan Oda Başkanı İbrahim Güven, gözyaşları içerisinde duygularını dile getirmeye çalıştı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise, "Benim düşmanın olabilir ancak Mehmet Erdoğan’ın düşmanı olamazdı. O çok iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin" dedi.

Törenden sonra Erdoğan’ın cenazesi Karga Mahallesi’nde bulunan evine getirildi. İlçedeki taksici esnafı da araçlarına Mehmet Erdoğan’ın resmini asarak konvoy oluşturdu. Bu esnada Erdoğan’ın çocukları ve yakınları gözyaşlarını hakim olamadı. Fenalık geçiren aile yakınlarını Belediye Başkanı Halil Posbıyık sakinleştirmeye çalıştı. Erdoğan’ın cenazesi öğle namazını müteakip Ali Molla Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra şehir mezarlığında toprağa verildi
Öte yandan, Erdoğan’ı öldüren kişi ya da kişilerin aranmasına devam edildiği, görgü tanıklarının bilgileri doğrultusunda robot resimler çizildiği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 15:23:00
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 15:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?