20
Mayıs
2024
Pazertesi
EREĞLİ - ZONGULDAK

Ereğli: TSK Vakfı için yardım kampanyası başlatıldı

Kampanya nedeniyle Ereğli Kaymakamı Aziz İnci başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya; Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Deniz Cora, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Sekreteri Erol Erdem ve vakfın yöneticileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Aziz İnci, 63 il ve 591 ilçede Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın fahri yardım komitesinin var olduğunu belirterek, "Vakıf, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarını karşılamak için önemli hizmetler yapmıştır. Ereğli’deki oluşum ile yeni hedef ve çalışmalar çerçevesinde faaliyetlere ivme kazandırma amacındayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için milli savunmanın desteklenmesi gerekir. Ereğli halkı vakfın faaliyetlerine destek olsun istiyoruz. Yardım toplama, eğitim faaliyetleri ve 2005 yılında yapılacak diğer etkinlikler vakfın güçlenmesini sağlayacaktır. Elbetteki vakıf çalışmalarında eğitime çok önem verecektir" dedi.

Toplantıda konuşan Tuğamiral Deniz Cora ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık da vakfın faaliyetlerini desteklemek adına her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Vakfın Genel Sekreteri Erol Erdem ise, 2005 yılındaki en önemli proje olarak 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 96. yılında Anadolu Lisesi ve Bölge Komutanlığı’nın desteği ile bir tiyatro oyununu sergilemek olduğunu söyledi. Amaç ve hedeflerinin halkla bütünleşmek olduğunu kaydeden Erdem, "Vakfın faaliyetlerine maddi ve manevi destek istiyoruz" dedi.

iha-ereğli
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2004 Cuma 12:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?