22
Mayıs
2024
Çarşamba
EREĞLİ - ZONGULDAK

Ereğli güzergahı değiştirildi

Zonguldak İl Genel Meclisi, Ereğli yolunda heyelandan dolayı meydana gelen çökmeler nedeniyle yol güzergahının değiştirilmesine karar verdi.

 
İl Genel Meclisi Mayıs ayı 1. Birleşim Toplantısı, Meclis Toplantı Salonu'nda başkan Muzaffer Kalaycıoğlu ve meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda son tutanak özetinin okunup oylanmasının ardından valilik ve başkanlıktan gelen tekliflerin görüşülmesine geçildi. Ereğli Soğanlıyörük Mevzi İmar Planı yapılmasıyla ilgili olarak valilikten gelen rapor okunarak İmar Komisyonu'na havale edildi. Çaycuma Mevzi İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor da okunarak, oy çokluğuyla Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. 

Muslu Belediyesi'nin Çevre Planı Düzeni Değişikliği ise oy birliğiyle Çevre ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. 

Ereğli yolunda heyelandan dolayı meydana gelen çökmeler nedeniyle yol güzergahının değiştirilmesi ve 20 bin YTL pay ayrılmasının yanı sıra yakıt ihtiyacının Ereğli'ye ayrılan paydan karşılanması oy çokluğu ile kabul edildi. Ereğli-Kandilli arasındaki yolun Köseağzı mevkiinden başlayarak Kandilli'nin girişine kadar yapılması kararlaştırıldı.
iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2007 Çarşamba 01:21:29
Güncelleme :2 Mayıs 2007 Çarşamba 13:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?