23
Mayıs
2024
Perşembe
EREĞLİ - ZONGULDAK

Ereğli'de bayramlaşma katliamı !

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde bir kişi, dargın olduğu için bayramlaşmaya gelmeyen kızı ve damadını pompalı tüfekle öldürdü.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan şahıs, dünürünün kurşunlarına hedef olarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Mahmut Kanyılmaz (44), henüz 7 aylık evli olan kızı ve damadının bayramlaşmaya gelmemesine sinirlenerek, genç çiftin Ereğli İlçesi Orhanlar Mahallesi Orta Sokak’taki evlerine gitti.

Kapıyı açarak içeri giren Kanyılmaz, uyumakta olan kızı Leyla (22) ve damadı Yücel Kaymak’a (23) pompalı tüfekle ateş etti. Genç çift olay yerinde hayatını kaybederken, baba Mahmut Kanyılmaz pompalı tüfeği evde bırakarak kaçmaya başladı. Kaymak çiftinin alt katında oturan damadın babası Ahmet Kaymak (46) silah sesleri üzerine evden çıkarken dünürünün hızla uzaklaştığını gördü.

Kaymak, eve girdiğinde oğlu ve gelinini kanlar içinde bulurken, olay yerinde bulunan pompalı tüfeği alarak dünürü Mahmut Kanyılmaz’ın peşine düştü. Uzun süren bir kovalamacanın ardından Ahmet Kaymak, dünürü Mahmut Kanyılmaz’ı Ereğli Sahili’nde yakalamayı başardı.

Kaymak, burada dünürü Mahmut Kanyılmaz’ı pompalı tüfekle öldürdü. Kaymak, olaydan sonra pompalı tüfekle birlikte polise teslim oldu.

Leyla ve Yücel Kaymak çifti ile Mahmut Kanyılmaz’ın cesetleri, yapılan incelemenin ardından, Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ahmet Kaymak’ın sorgusu ise sürüyor.

BİLGİN AVCI-ZONGULDAK (İHA)
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2003 Perşembe 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 13:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?