18
Mayıs
2024
Cumartesi
EREĞLİ - ZONGULDAK

Güzel olmak başıma iş açtı

Karadeniz Ereğlisi’ni karıştıran Gülay Yaman yakındı: "Güzelliğim başıma dert oldu. Küçük yerlerde güzel kadınları yalnız bırakmazlar."

Karadeniz Ereğli’de dayak skandalının merkezindeki Gülay Yaman’a göre başına gelenler güzel bir kadın olmasından kaynaklanıyor.

Karadeniz Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Ünal Şahin’in, kendisiyle ilgilenen erkekleri emniyette dövdüğü iddialarıyla gündeme gelen iş kadını Gülay Yaman, başına gelenlerin güzel bir kadın olmasından kaynaklandığını söyledi. "Küçük yerlerde eli yüzü düzgün kadını yalnız bırakmazlar" diyen Yaman, trilyonlarca liralık serveti bulunduğunu, aylık gelirinin ise 10 milyar lira olduğunu belirtti.

Şahin iddiaları reddetti
Suçlamaların kaynağındaki kişi olan Ünal Şahin ise dayak iddialarını reddetti. Ahmet Ateş’i Gülay Yaman’ın gözü önünde dövdüğü iddialarının doğru olmadığını söyleyen Şahin, "Memurumla tartışıyordu. Memurumu korumak için sadece ittirdim" dedi. Yaman’la birlikte olduğu dedikodularının Ateş tarafından yayıldığını belirten Şahin, "Gülay Hanım’la karşılaştık, ancak kendisiyle birlikte olmaya çalışmadım" diye konuştu.

"Komplo"
Yaşanan olayların ruhsatsız silahla yakaladıkları Erçin Mert’in komplosu olduğunu dile getiren Şahin, "Yaşadıklarımı beni tanıyan insanların ve 16 yıllık eşimin desteğiyle atlattım" dedi. Bu arada,Karadeniz Ereğli’de yaşanan skandalı tüm Türkiye’ye duyuran Sabah gazetesi muhabiri Seyfi Boyraz, haberden sonra tehdit telefonları aldığını ve polisin kendisini izlediğine ilişkin duyumlar aldığını söyledi.

Muhabirimize tehdit
Boyraz, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Yakın çevremden üstü kapalı mesajlar alıyorum. Arkadaşlarım ve dostlarımdan kendine dikkat et, senin için iyi düşünmüyorlar, polis seni takip ediyor gibi mesajlar alıyorum. Bir de cep telefonumdan arayarak, Ankara’dan aradıklarını ve bilgi almak istediğini söyleyenler var. ’Biz aramızdaki çürük elmaları temizlemek istiyoruz, çok güzel bir haber, sizi tebrik ediyoruz. Elinizde olup da yayınlamadığınız başka bilgiler varsa bizimle paylaşın. Biz seni koruma altına da aldık’ diyorlar. Haberin çıktığı gün müdürüm Bilgen Yalçın bir telefon aldı. O gün sabah korktuğu için istifa etti. Depresyona girdi, sürekli ağlıyor."

istanbul
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 09:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?