23
Mayıs
2024
Perşembe
EREĞLİ - ZONGULDAK

Huyundan vazgeçmiyor

Ereğli'de bir şahıs, 5 katlı kaymakamlık binasının çatısına 6. kez çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ereğli’de ’Kırpık’ lakaplı Mehmet İlaslan (23), perşembe gecesi kaymakamlıkta görevli nöbetçinin kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmasını fırsat bilerek 5 katlı çatıya çıkıp kendini aşağı atmak istedi.

Daha önce de 5 kez yine aynı yerde intihar girişimde bulanan İlaslan, alkollü bir şekilde 6. kez çıktığı çatıda siyasilere küfür edip, çatının kiremitlerini kırmaya başladı.

Polis, sürekli intihar girişiminde bulunan şahsın ’şov’ yaptığını düşünerek olaya ilgisiz kalmaya çalıştı. Olay yerindeki ambulans ve itfaiye uzaklaştırıldı, çevredeki meraklı vatandaşlar da dağıtıldı.

İlgisiz kalındığını gören Mehmet İlaslan bir süre çatıdan ayağını sarkıtarak, "Bu kez kesin intihar edeceğim" diyerek tehditler savurdu. Ancak, polis ve vatandaşların ilgisizliğini gören Mehmet İlaslan intihar etmekten yine vazgeçerek aşağıya inmeyi kabul etti. Şahıs polisler tarafından çatıdan indirilerek gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2005 Cuma 13:01:33
Güncelleme :30 Mart 2005 Çarşamba 16:40:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?