19
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - ZONGULDAK

İcraya gelenlere kurşun yağdırdı: Üç yaralı

Ereğli İlçesi’nde bir işyerine giden icra görevlileri, işyeri sahibi tarafından kurşunlandı. İcra memuru, polis ve yoldan geçerken isabet eden kurşunla yaralanan bir kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, İcra memuru Emine Kalafat (38), Avukat Adil Eyüboğlu ile 2 polis memurunu da yanına alarak Ereğli pazaryerinde bulunan Yayla Tuhafiye isimli işyerine gitti. İcrayı tahsil etmeye çalışan İcra memuru Kalafat ve Avukat Eyüboğlu, icra konusunda işyeri sahibi Necaattin Küçükarslan (52) ile tartışmaya başladı.

Tartışma büyüyünce Küçükarslan, sinirlerine hakim olamayarak icra görevlilerine belinde bulunan silahı ile kurşun yağdırdı. İcra Memuru Emine Kalafat, Küçükarslan’ın silahından çıkan kurşunlarla bacağından, polis memuru Osman Özdemir (29) ise ayağından, olay anında dükkanın önünden geçen Hülya Altınbaş (42) ise kolundan yaralandı.

Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memuru Osman Özdemir, ayakta tedavi edilirken, icra memuru Emine Kalafat ile diğer yaralı Hülya Altınbaş’ın durumlarının daha ağır olduğu ve ameliyata alındıkları bildirildi.

Olayın ardından işyeri sahibi Necaattin Küçükarslan, polis tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ereğli
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 16:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?