24
Mayıs
2024
Cuma
EREĞLİ - ZONGULDAK

Kaymakamdan Ziraat Odası'na ziyaret

Ereğli Kaymakamı Aziz İnci, çiftçiler günü nedeniyle Ziraat Odasını ziyaret etti.

Ereğli Kaymakamı Aziz İnci, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle beraberinde İlçe Tarım Müdürü Ahmet Fikri Kızmaz ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat’a bir ziyarette bulundu. Kaymakam İnci, tarım İçin yapılması gereken ne varsa yapmaya çalıştıklarını, çeşitli projeler üreterek tarımı geliştirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Sanayi kesiminde herkesin iş bulma imkanının bulunmadığını belirten İnci, "Kırsal kesimin boş bırakılmaması gerekiyor. Sanayi toplumunun ihtiyacı olan gıdayı da kırsal kesimin çiftçilikle uğraşarak sağlaması gerekiyor. Bir çiftçi örgütü olan Ziraat Odası’nın bu yöndeki tüm çalışmalarını destekliyorum" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat da, Kaymakam İnci ve İlçe Tarım Müdürü Kızmaz’a ziyaretleri ve tarıma olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ereğli’de gençlerin çiftçiliğe kazandırılması gerektiğini ve bu amaçla köylerde eğitim çalışmaları yaptıklarını belirten Pulat, çiftçiler gününü önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı etkinliklerle kutlayacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 12:25:31
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 13:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?