15
Mayıs
2024
Çarşamba
EREĞLİ - ZONGULDAK

'Kulise eşimle girdim'

EREĞLİ Belediye Başkanı Murat Sesli, festivalde sahneye çıkan Deniz Seki için, “Kulise girdim ve gördüm, Deniz hanımın selüliti yok'' açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirterek, “Ben kulise girdim, ama eşimle birlikte girdim. Bir art niyetim yoktu. Hüsnü Şenlendirici'nin de gönlü ferah olsun'' dedi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'de 6-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ‘Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin son gününde Deniz Seki, yaklaşık 100 bin kişiyi coştururken, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'nin selülitleriyle ilgili sözleri ile büyük şaşkınlık yaşadı. Başkan Sesli, Deniz Seki'nin, sahnede ikram ettiği çileği kiloları ve selülitleriyle uğraşan magazin muhabirlerine vereceğini söylemesi üzerine araya girip, “Ben kulise girdim ve gördüm, Deniz hanımın selüliti yok'' diyerek herkesi şaşırttı.

Ereğli'nin bağımsız Belediye Başkanı Murat Sesli, bu açıklamasının ardından basında çıkan haberler üzerine bugün açıklama yaparak, yanlış anlaşıldığını söyledi. Kulise eşiyle birlikte girdiğini ifade eden Başkan Sesli şöyle konuştu: “Osmanlı çileği yiyen bayanlarda selülit olmayacağını belirtmek istiyordum. Ancak, yanlış anlaşıldım. Deniz hanım kilo vermiş. Güzel ve zarif bir bayan. Yoksa art bir niyetim yok. Kulise girip de her hangi bir şeyin olduğu yok. Kulise girdim, ama eşim Ayfer hanım ile birlikte girdim. ‘Deniz hanım gibi güzel bir bayanda ne kilo fazla olur, ne de selülit olur’ onu anlatmak istedim. Bir art niyetim yoktu. Hüsnü Şenlendirici'nin de gönlü ferah olsun. Deniz Hanım çok güzel bir bayan. Her ikisine de mutluluklar diliyorum.'' Festival etkinlikleri kapsamında ayrı günlerde sahneye çıkan Hüsnü Şenlendirici ve sevgilisi Deniz Seki'yi aynı anda sahneye çıkarmak istediklerini ancak, başaramadıklarını belirten Başkan Sesli, “Hüsnü Şenlendirici kara yağız Türk delikanlısı. Deniz hanımla da birbirlerine çok yakışıyorlar. Festivalde birlikte sahne almalarını çok istedik. Ama olmadı'' diye konuştu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 13:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?