25
Mayıs
2024
Cumartesi
EREĞLİ - ZONGULDAK

Livaneli'den müzik ziyafeti

LİVANELİ'DEN MÜZİK ZİYAFETİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu yıl 17.'si düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde Sevgi Barış ve Dostluk ödüllerinin takdimi için düzenlenen törenin hemen ardından sahne alan Livaneli, coşkulu alkışlar altında başladığı konserinde unutulmaz bir performansa imza attı.

Birçok eserini alanı dolduran binlerle birlikte söyleyen Livaneli, klasikleşen eserlerinden derlediği nefis bir programla sevenleriyle birlikte oldu.

Düzenlenen konser sonrasında değerli sanatçıya Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşleri Neriman Posbıyık tarafından sanatçılara Ereğli'ye özgü çeşitli hediyeler takdim edildi.

Posbıyık, Zülfü Livaneli'ye ödül verdiği sırada yaptığı konuşmada, "Zülfi Livaneli, Türkiye'nin en mütevazı, en büyük sanatçısı. Ülkenin en demokrat sanatçısı, ülkesini ve milletini seven onlara doğru yolu gösteren çok özel bir insandır" dedi.

Livaneli de Posbıyık için, "Türkiye'nin en kadir kıymet bilen insanlarından biridir" dedi. Konser sonrası havai fişek gösterisi düzenlendi.

LİVANELİ'DEN MÜZİK ZİYAFETİ
LİVANELİ'DEN MÜZİK ZİYAFETİ
LİVANELİ'DEN MÜZİK ZİYAFETİ
LİVANELİ'DEN MÜZİK ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 09:29:00
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 17:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?