26
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - ZONGULDAK

Mahalleliden su şikayeti

Kdz. Ereğli Süleymanlar Mahallesi'nde yaşayan Hikmet Dündar, evindeki musluktan akan su numunesiyle AK Parti Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı'nın yanına gelerek suyu şikayet etti.
Kdz. Ereğli Süleymanlar Mahallesi'nde yaşayan Hikmet Dündar, sabah saatlerinde ilçe merkezinde bulunan AK Parti Seçim Bürosu'na evindeki su musluğundan akan kirli su numunesiyle birlikte geldi.

Dündar su numunesini AK Parti Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı'ya gösterdi. Günlerdir evlerindeki su musluğundan kirli su aktığını belirten Dündar, “Avrupa kenti diyorlar, böyle bir kentte su bu şekilde akar mı? İçme suyumuzu eve yakın bir su kuyusundan sağlamak zorunda kalıyoruz. Kendi evimizde akan musluk suyundan içemiyoruz” dedi.


Dündar ayrıca mahalle halkı olarak Kaymakamlığa şikayette bulunduklarını söyledi. Kaymakamlığın ise konuyla ilgili olarak su numunelerini aldığı ve araştırma başlattığı öğrenildi. Bu tür su şikayetlerinin kendisine mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından sıklıkla iletildiğini belirten Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, “15 yıldır bu şehri 'Avrupa Kenti' diye kandıranlar şimdi kirli akan suların hesabını versinler. Otobüs üzerinde dolaşmakla vatandaşın sorununu göremezler. Biz diyoruz ki bizim dönemimiz de herkes evindeki su musluğunu açarak gönül rahatlığıyla sularını içebilecek” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 19:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?