18
Mayıs
2024
Cumartesi
EREĞLİ - ZONGULDAK

Otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü 2 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde aşırı hız yapan otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, alev alan araç içindeki 4 kişiden 2’si yanarak hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

Ereğli’de Kepez yolu üzerinde dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre Harun Gümüş idaresindeki 06 AEN 10 plakalı özel otomobil, aşırı hız sonrası kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Benzin deposu patlayan araç, direkten kopan elektrik telinden ateş aldı. Alev alarak yanmaya başlayan araçta bulunan sürücü Harun Gümüş ve Tuncer Akbaba yanarak can verdiler.

Araç içerisindeki diğer 2 kişiden Yakup İnal ve Serkan Ülker, kendi imkanlarıyla çıkarak yanmaktan kurtuldular. Hurdaya dönen araçtan etrafa saçılan bira şişeleri de dikkat çekti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürdüler. Kepez yolu bir süre tek yönlü trafiğe kapatılırken, Ereğli devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Yakup İnal’ın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralının ise hayatı tehlikesinin olmadığı bildirildi. Olayı anlatan bir görgü tanığı, "Ben hayatımda böyle hızlı giden bir araç görmedim. Araç kontrolden çıkıp ters döndü. Direğe çarptıktan sonra alev aldı ve yanmaya başladı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 11:34:01
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 17:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?