19
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - ZONGULDAK

Posbıyık'a ziyaretler devam ediyor

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Faruk Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, EVEDER yönetimi, Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi, Devlet Hastanesi Spor Kulübü, okul yönetimleri, öğrenciler ve vatandaşlar Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Posbıyık'a yaptığı ziyarette kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişebilmesi için yapılacak her türlü çalışmada belediye ile işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. Başkan Posbıyık ise, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Ereğli'ye sosyal ve ekonomik anlamda girdisi çok olan bir dernek. Kutlama ziyaretler bittikten sonra sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte Ereğli'de büyük bir atılım yapacağız. El ele yolumuza devam edeceğiz. Belediye kapısı ardına kadar sizlere ve halkımıza açık. Öncelikle halkımıza ve sizlere yüreğimizi açtık” dedi.
Başkan Posbıyık, ziyarette bulunan vatandaşlara, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler, muhtarlar ve vatandaşlarla yakından ilgilenirken gösterilen ilgiye ve sevgiye teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?