15
Mayıs
2024
Çarşamba
EREĞLİ - ZONGULDAK

Şehit babasının 'Babalar Günü'

Şırnak’ta şehit olan Jandarma Komando Er Ayhan Demirci’nin babası Kamil Demirci, Babalar Gününde oğlunu mezarında ziyaret etti.

Oğlunun asker fotoğrafıyla şehitliğe giden Kamil Demirci ile şehidin annesi Makbule Demirci, kardeşi Arzu Öztürk, mezar başında Kur’an-ı Kerim okuyarak, dua ettiler. Evladının yokluğuna alışamadığını belirten Kamil Demirci, AA muhabirine, oğlunun terhisine 10 gün kala 5 Mayısta şehit düştüğünü, Babalar Gününü birlikte kutlayamamanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Terörün durdurulmasını ve ailelerin yüreklerine yeni ateşlerin düşmemesini istediklerini ifade eden Demirci, şöyle dedi: "Son zamanlarda sürekli şehit haberleri alıyoruz. Her şehit haberi acımızı daha da artırıyor. O gün birçok aile için de hüzünlü geçiyor. En güzel Babalar Günü hediyesi, oğlumun askerden dönmesi olacaktı. Ancak nasip değilmiş, kaderimiz böyleymiş. Oğlum için Allah’a dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Çok üzgünüz. Evladım yanımda olsaydı benim için her gün Babalar Günü olurdu." Anne Demirci de evladının şehit düştüğü günden itibaren daha önce her gün işaretlediği takvimlere bakamaz olduğunu, oğullarının şehit düşmesinin acısının her geçen gün arttığını kaydetti.

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde 5 Mayısta teröristlerin açtığı ateşte şehit düşen Demirci’nin cenazesi, 7 Mayısta Ereğli’de defnedilmişti.

AA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 12:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
msoner IP: 81.213.94.xxx Tarih : 18.06.2007 01:27:33
Allah sab1rlar ihsan eylesin.