19
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - ZONGULDAK

Sesli'ye ziyaretler devam ediyor

Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesi, EKODER, Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde şube açma yetkisi alan Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Köylerarası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EKODER) Başkanı Ramazan Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Tüm İşçi Emeklileri Dernek Başkanı Mehmet Akdeniz Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti.

Başkan Sesli, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra bütün sivil toplum örgütlerinin yanında olacaklarını belirtti. Sesli, yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak da dernek yöneticilerine çeşitli bilgiler verirken, "Benim için sivil toplum örgütleri çok önemli. Çünkü, hepimiz Ereğli'ye hizmet etmek içim mücadele ediyoruz. Şunu belirtmek istiyorum ki, Belediye Başkanlığı makamı ulaşılmayacak makam değildir. Halkımız çekinmeden belediyeye gelip bize sorunlarını anlatsın hizmet istesin. Ereğli'nin hangi mahallesinde vatandaş taşa takılıp düşüyorsa buzda kayıp düşüyorsa bunun sorumlusu tabii ki belediyedir. Belediyelerin görevi hizmet yapmak. Belediye halkın belediyesi biz, halkımızdan topladığımız vergilerle hizmet ediyoruz. Belediyemizin kapısı herkese açık. Belediyenin asıl sahipleri Ereğli halkı. Biz Belediye olarak imkanlarımız dahilinde ve yasalar çerçevesinde bütün sivil toplum örgütlerine desteğe ve işbirliğine hazırız. El ele vererek birbirimize destek olarak Ereğli'ye güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 15:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?