16
Mayıs
2024
Perşembe
EREĞLİ - ZONGULDAK

Yine öğrenci servisi yine kaza!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, öğrenci midibüsünün refüje çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Hamzafakıhlı köyünden ilçe merkezindeki Kepez İzmirlioğlu İlköğretim Okuluna öğrenci götüren Ahmet Demir idaresindeki 67 TT 891 plakalı midibüs, Kışla Mahallesi yakınlarında refüje çarptı, araç kaldırıma çıkarak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan öğrencilerden Sena Ak (9), Hacer Duman (8), Şevket Şahin (10), Ertuğrul Karataş (11) ve kardeşi Erdinç Karataş (9), Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gerekli tedavileri yapılan öğrenciler, müşahede altında tutuluyor.

Kaza sırasında çok korktuklarını ifade eden öğrencilerden Sena Ak'ın babası Mehmet Ak, dün köylerinden merkeze öğrenci taşıyan bir servisin de devrilmesi sonucu 4 öğrenci ve sürücünün yaralandığı, kazanın şokunu üzerlerinden atamadan bugün bu olayı yaşadıklarını belirterek, öğrenci taşımacılığı yapılan eski servislerin kaldırılması, hız yaptığı belirlenen araç sürücülerinin trafiğe çıkarılmamaları yönünde ilgili makamlara dilekçe vereceklerini kaydetti.

Dün, aynı köydeki öğrencileri taşıyan servisin devrilmesi sonucu 2'si ağır 4 öğrenci ile araç sürücüsü yaralanmıştı.

AA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 12:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CAVİT TURAN IP: 88.243.84.xxx Tarih : 18.11.2007 12:42:00

BU OLAYLARA DUR DEMEK GEREKİR VE SAYIN EREGLİ KAYMAKAMININ BU OLAYLAR SONUCU GÜVENLİK İÇİN DEVREYE GİRMESİNİ İSTYORUM İLLAHAKİ BİRİNİN ÖLMESİ GERKMİYOR LÜTFEN GÖREVLİLER GÖREV BAŞINA BU ARAÇLARDA SİZİNDE AKRABALARINIZIN ÇOÇUKLARIDA OLABİLİR