23
Mayıs
2024
Perşembe
EREĞLİ - ZONGULDAK

Zonguldak Ereğli: Minibüste TV keyfi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir şoför, aracına koyduğu televizyon ile müşterilerini bir kat daha artırdı.

Ereğli’de geçimini dolmuş şoförlüğü yaparak temin eden 35 yaşındaki Selahattin Yavuz, 67 M 8031 plakalı minibüsüne televizyon koyunca müşterisi arttı. Dolmuşunda televizyon olmadığı dönemlerde müşterilerin diğer minibüsleri tercih ettiğini söyleyen Yavuz, "Şimdi müşteriler minibüsümü tanıyor. Televizyon olduğunu bildikleri için de benim minibüsümü tercih ediyorlar. Özellikle sabahları ve akşam saatlerinde talep daha da artıyor. Bayan yolcular akşam saatlerindeki dizileri yolculuk boyunca izleyebiliyorlar. Bundan da son derece mutlu oluyorlar" dedi.

Erkeklerin genelde haberleri izlemek istediklerini, aynı saatte bir başka kanalda dizi olduğunda bayanlarla zaman zaman tartışmalara bile girdiklerini söyleyen Yavuz, "Genelde evlerde çıkan kanal kavgası, şimdi benim dolmuşta da yaşanıyor. Ben çoğunluk neyi izlemek isterse o kanalı açıyorum" diye konuştu.

ZONGULDAK-(İHA)
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2003 Perşembe 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 13:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?